Postej med krydret lever (Stegeso)

Postej med krydret lever (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinelever
2 æg
175 g.magert røget flæsk
 salt
1 knsp.merian
0.5 tsk.mild paprika
1 knsp.Muskatnød, stødt
1 løg
 krummen af ca. 0.5 franskbrød
125 g.skinke i tynde skiver
 
Opskrift:
Mal leveren gennem kødmaskinen. Rør den op med æg, krydderier og finthakket løg. Skær flæsket i meget små terninger og bland det i. Kom så meget revet franskbrødskrummer i at det bliver en sammenhængende masse. Beklæd en stegeso med stanniol og dæk den med skinkeskiver. Kom levermassen i og læg resten af skinken øverst. Dæk det hele til med stanniol. Steg leverpostejen ved 250 grd. i ca. 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 13180 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu