Thaisalat med hakket oksekød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Sauter kød og vand i en stor gryde ved middel varme under omrøring i 3-4 minutter, til kødet er brunet og gennemstegt. Tag gryden af blusset og stil til afkøling.
Dryp det afkølede kød af og kom det i en stor skål sammen med ris, forårsløg, agurk, løg, gulerod, mynte, koriander, citrongræs, fiskesauce, eddike og chili og bland alle ingredienser godt.
Server salaten på et leje af stegte nudler.
|
|
Opskriften er vist 23688 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne