Thaisalat
Hovedingrediens : Kål - Kinakål Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Skær kinakålen i lange tynde strimler. Agurk, tomater og løg skæres i meget tynde skiver. Æggene hårdkoges (ca. 10 min) og udskives tyndt Ingredienserne til dressingen blandes sammen i en lille skål.
Tilberedning:
Bønnespirerne arrangeres som bund i salaten på et fad. Herpå lægges de tynde salat strimler i en pæn afrundet "bunke".
Der dækkes nu med skiver af agurk og tomat. Udenpå igen arrangeres æggeskiverne og der afsluttes med løgringe.
Overhældes lige inden servering med dressingen
Tips:
Det er vigtigt at dressingen hældes over salaten lige inden den serveres. Man kan godt udskære og arrangere salat "bunken" og dressingen dagen i forvejen, men vent med at blande de to ting til lige før servering.
|
|
Opskriften er vist 18909 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Denne salat er helt fantastisk også til gæster da den kan tilbedredes i god tid. Som variation drysser jeg salaten med peanuts. HH - 2005-01-01 01:01:01 En virkelig god salat Louise - 2005-01-01 01:01:01 Smager herre godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne