Thai rissalat
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Varm 1 spsk olie op i en lille pande, tilsæt karrypasta og sauter i 1 minut. Tag gryden af blusset og tilsæt den resterende olie, brun farin og citronsaft.
Kom risene i en stor skål, tilsæt karryblandingen og alle de resterende ingredienser og bland godt. Sæt salaten på køl, til den skal serveres.
|
|
Opskriften er vist 26777 gange,
og udskrevet 699 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer steffen - 2015-02-22 14:32:13 Er det mon massaman karry der menes Henrik - 2012-08-06 17:20:58 Det er en fin opskrift, men for novicer kan det nok være svært, at gætte sig til, om rissene først skal koges og evt. afkøles inden de blandes med resten... En lille opdatering og uddybning er nok på sin plads... anonym - 2010-09-07 21:20:58 desværre ikke tina, karrypasta er sån noget vådt snask, med både salt, chili, ingefær, citrongræs osv i et godt miks.. og tja, jeg ville jo nok købe det thailandske buddist pasta (hulk), men det findes efterhånden i en hvilken som helst butik lidt større end en kiosk.. tina - 2008-02-01 13:25:48 -kunne man ikke bare bruge alm. karry og bare lige brænde det af? Majbritt - 2007-04-24 19:13:23 Vidste ikke, at karrypasta kunne tage stilling til trosretning (-: anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kan fås i en hvilken somhelst muhla forretning anonym - 2005-01-01 01:01:01 Muslimsk karrypasta??? Martin Mose - 2005-01-01 01:01:01 Den smadre godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne