Leverpostej med butterdej (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Mal leveren og spæk gennem kødmaskinen sammen med pillede løg, sild og hvidløgsfeddet. Lav en afbagning af fedtstof, mel og mælk og kom levermassen, snaps og æg i. Bland det godt og smag til med krydderierne. Rul butterdejen ud og læg den som en form i en stegeso (gem et stykke til låg). Hæld levermassen i og dæk den med et låg af butterdejen. Prik i dejen og bag leverpostejen ved 200 grd. i ca. 1 1/4 time.
|
|
Opskriften er vist 12709 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne