Spinatsalat med fjerkrælever
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : |
|
|
Spinatblade skylles og drypper af. Champignoner skæres i tynde skiver og dryppes med citronsaft. Bacon skæres i tynde strimler. 2 spsk olie varmes på en pande. Heri ristes baconstrimler og lægges til afdrypning. Leveren skylles og steger i baconfedt 3 minutter på hver side. Løget pilles og hakkes fint og røres sammen med persille, sennep og eddike. Resten af olien røres i. Dressingen smages til med salt, peber og sukker. Lever skæres i skiver og anrettes med spinatblade og champignon i en skål. Dressingen hældes over og pyntes med baconstrimler.
|
|
Opskriften er vist 8381 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne