Spinatsalat med brødcoutoner
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : |
|
|
Skyl spinaten grundigt og dyp den tør i et klæde.
Rens champignoner og radiser og skær dem i skiver.
Fjern skorpen fra brødet og skær det i terninger.
Smelt smørret på en pande og rist brødterningerne,til de er gyldne og sprøde.
Lad dem afkøle.
Bland spinat, champignoner og radiser og hæld lidt balsamicoeddike over.
Fordel til sidst brødcroutonerne over salaten.
|
|
Opskriften er vist 8937 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne