Spinatsalat med bacon og croutoner
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : |
|
|
Vælg spæde, fine spinatblade, så behøver de ikke at plukkes fri for stilke. Skyl dem grundigt og slyng dem fri for vand. Brødet skæres i tern uden skorpe og ristes i smør på en pande sammen med de hele, pillede fed hvidløg. Rist bacontern sprøde på en tør pande. Lad brød og bacontern dryppe af på et stykke køkkenrulle. Rør sennep sammen med vineddike, olie og krydderier.
Vend spinatbladene med dressing og anret med brød- og bacontern.
|
|
Opskriften er vist 14548 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne