Spinatsalat med asparges og gulerødder

Spinatsalat med asparges og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 små nye gulerødder
20 grønne asparges
8 spsk.olivenolie
1 tsk.salt
4 skalotteløg
300 g.frisk spinat
 
 Tilbehør:
 brød
 
Opskrift:
Rens gulerødderne og kog dem i 2-3 min. Læg dem til afdrypning i en sigte. Skær de nederste 2 cm af aspargesene og kog dem i 1 min., hvorefter de afdryppes. Vend dem i lidt af olien og drys med salt. Hak skalotteløgene fint og læg dem i en skål sammen med resten af olien. Rens og skyl spinaten godt, så den er fri for jord. Tør spinatbladene. Varm olien i en gryde og svits løgene. Tilsæt spinatbladene og vend dem i løgene. Spinaten må ikke miste sin sprødhed. Anret spinaten på en tallerken. Til sidst skæres asparges og gulerødder i mindre stykker og fordeles over spinaten.





karakterer:
Opskriften er vist 11125 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu