Spinatsalat med asparges og gulerødder
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Rens gulerødderne og kog dem i 2-3 min. Læg dem til afdrypning i en sigte.
Skær de nederste 2 cm af aspargesene og kog dem i 1 min., hvorefter de afdryppes. Vend dem i lidt af olien og drys med salt.
Hak skalotteløgene fint og læg dem i en skål sammen med resten af olien.
Rens og skyl spinaten godt, så den er fri for jord. Tør spinatbladene.
Varm olien i en gryde og svits løgene. Tilsæt spinatbladene og vend dem i løgene. Spinaten må ikke miste sin sprødhed.
Anret spinaten på en tallerken. Til sidst skæres asparges og gulerødder i mindre stykker og fordeles over spinaten.
|
|
Opskriften er vist 11125 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne