Skinkesalat 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerod i tern og blancher i 30 sek. Skær skinken i mindre tern og put dem i. Hak purløg fint. Vrid kapers fri for væde og hak fint. Vend alle ingredienser i mayonnaisen og yoghurtblandingen. Smag til og server.
|
|
Opskriften er vist 25060 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2006-12-22 20:27:26 Pas på Kapersne - de er meget salte Lars - 2006-12-22 20:26:58 Opskriften er til mange - man kunne passende dele mængden i 3 anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange er den til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne