Skarp krydret fjerkræsalat med sommergrønt
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Lad trækullet blive godt glødende på grillen. Pensl kyllingebrysterne med olie og læg dem på grillen. Steges ca. 4-5 minutter på hver side til de er helt gennemstegte og gyldenbrune på begge sider. Lægges på skærebræt til afkøling ca. 20 min og skæres herefter i tynde strimler.
Læg kødet i en skål sammen med peberfrugt, chili og løg og rør sammen. Smag til med salt og peber. Stilles et køligt sted. I lille skål røres hvidløg, chilipulver, rødvinseddike, balsamico og olivenolie sammen og smages til med salt og peber. Stilles koldt 15 minutter. Inden servering blandes kyllingesalaten med cherrytomater, oliven og basilikumblade.
Server med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 8073 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne