Skaldyrssalat fra Sardinien
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Kog pastaen i en gryde med kogende vand 10 minutter. Bland pastaen med muslinger, rejer og ansjoser, mens den stadig er varm. Tilsæt champignon og tomater. Bland tomatjuice og oregano og hæld det over pastaen. Bland det hele godt og kom det i en salatskål. Drys parmesanost over og server.
|
|
Opskriften er vist 12231 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne