Septembersalat
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kom kyllingen i en gryde, så lille som muligt og tilsæt ½-3/4 l letsaltet vand, 1 løg i skiver, laurbærblad og timian. Kog kyllingen 50-55 min. Til den er mør. Afkøl kyllingen og pil kødet fra skind og ben. Hæld portvinen over og lad kødet trække 1 times tid. Skræl evt. æblerne og skær dem i tynde både. Halver vindruerne og tag kernerne ud. Anret kyllingekød, æbler og vindruer på skyllede salatblade. Pisk fløden halvstiv med citronsaft og sennepspulver og smag til med sukker og salt. Hæld saucen over salaten lige inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 8545 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne