Savoysalat med druer
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Snit savoykål og skær druerne i halve og fjern kernerne. Pisk olie, vineddike og vandet sammen og smag til med salt og peber. Vend kål, peberfrugt, gulerødder og druer sammen med marinaden. Serveres til stegt kylling.
|
|
Opskriften er vist 14767 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne