Ris med lever (Stegeso)

Ris med lever (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Ris med lever (Stegeso), billede 4 Ris med lever (Stegeso), billede 1 Ris med lever (Stegeso), billede 2 Ris med lever (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinelever, rå
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 dåse Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
7.5 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Opskrift:
Skær leveren i små terninger eller strimler. Bland den med risene og kom det i stegesoen. Hæld bouillon ved og tomaterne uden væde. Sæt det i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Anbring baconskiverne over retten og lad dem brune uden låg ved stærk varme eller under grill.

Serveres med salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 35357 gange,
og udskrevet 489 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8574 (2041 kcal)
KJ pr. Pers. 2143 (510 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. Pers. 230 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 931 KJ (221 kcal)
Protein 15.9 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 29.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu