Ris med lever (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær leveren i små terninger eller strimler. Bland den med risene og kom det i stegesoen. Hæld bouillon ved og tomaterne uden væde. Sæt det i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.
Anbring baconskiverne over retten og lad dem brune uden låg ved stærk varme eller under grill. Serveres med salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 35154 gange,
og udskrevet 483 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne