Salat med vilde ris og rosiner

Salat med vilde ris og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Rissalater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Vilde ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.vilde ris
 evt.lidt hønsebouillon
75 g.gulerødder
20 g.valnødder
75 g.forårsløg
40 g.rosiner
 
 Citrondressing:
1 dl.citronsaft
1 dl.jomfruolivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl de vilde ris grundigt og hæld dem i dobbelt så meget kogende vand, som de selv fylder, gerne tilsat lidt hønsebouillon. Lad risene koge i ca. 45 minutter, men hold godt øje med, at de ikke koger for længe og bliver bløde og klistrede. De skal netop åbne sig uden at være for hårde. Skær gulerødderne i strimler, forårsløg i skiver og halver valnødderne. Bland ingredienserne til dressingen sammen og bland dem med ris, urter, nødder og rosiner.





karakterer:
Opskriften er vist 18447 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kunne ikke få andet end en blanding af vilde ris og barboild ris. Frisk og anderledes