Salat med vilde ris og rosiner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Vilde ris Indsendt : |
|
|
Skyl de vilde ris grundigt og hæld dem i dobbelt så meget kogende vand, som de selv fylder, gerne tilsat lidt hønsebouillon. Lad risene koge i ca. 45 minutter, men hold godt øje med, at de ikke koger for længe og bliver bløde og klistrede. De skal netop åbne sig uden at være for hårde.
Skær gulerødderne i strimler, forårsløg i skiver og halver valnødderne.
Bland ingredienserne til dressingen sammen og bland dem med ris, urter, nødder og rosiner.
|
|
Opskriften er vist 18447 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer LHK - 2005-01-01 01:01:01 Kunne ikke få andet end en blanding af vilde ris og barboild ris. Frisk og anderledes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne