Kalkunschnitzel (saltinbocca) med salvie
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Bank kalkunschnitzlerne med en kødhammer. De skal ende med at være ca. 1/2 cm tykke. Fordel salviebladene og hakket hvidløg på de fire schnitzler. Læg en skive skinke på hver.
Fold schnitzlerne på midten, vend dem i mel og krydr med salt og peber.
Steg dem i olivenolie i 3-4 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.
Hæld olien fra panden og tilsæt hvidvin. Kog det ind til det halve.
Kom fonden på og kog igen ind til det halve.
Tilsæt hakket salvie og lidt frisk olivenolie. Hæld skyen over schnitzlerne.
Skær tomaterne i halve. Varm olivenolie, balsamico, revet citronskal og lidt sukker op i en gryde. Kog tomaterne i
2-3 min. og krydr med salt og peber. Køl tomaterne af. Skær de skrællede pastinakker i strimler på 1 cm, rist dem i olie på en varm pande og krydr med salt. Bland det sammen med hakket persille og rucola.
Server med stegte kartofler eller et godt brød
|
|
Opskriften er vist 9128 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne