Grøn vinterret med skorzonerod
Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod Indsendt : Red : |
|
|
Porrer, løg og gulerødder renses og skæres i skiver.
Selleri/pastinak/persillerod skrælles og skæres i tern.
Skorzonerrødderne skrælles (umiddelbart inden brug, ellers skal de lægges i eddikevand og skylles inden brug) og skæres i 2 cm lange stykker.
Porrer, løg og gulerødder svitses let i olien.
Selleri/pastinak/persillerod og skorzonerrødder tilsættes sammen med bouillon.
Retten småkoges i ca. 15 minutter.
Retten serveres med groft brød og hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 24237 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Astrid - 2013-03-09 10:40:19 Retten lyder hel vildt lækker - jeg har nu været på jagt efter skorzonerødder - lader til de er umulige at opdrive - hvor kan de købes??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne