Skorzonerrodssalat med chili

Skorzonerrodssalat med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.skorzonerrødder
5 dl. mælk
7.5 dl.vand
1 citron Saft og skal herfra
 Rucolasalat
 Chili efter behov
0.5 citron Saften herfra
 Groft salt
 peber
1 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Rødderne skrælles, vaskes, skæres i mindre stykker (ca. 3 cm), og kommes efterhånden i lunkent vand tilsat eddike eller citronsaft. Så de ikke blive brune. Mælk, vand og salt bringes i kog, og rødderne tilsættes. De skal koge i ca. 15 minutter til de er møre. Blend chili, citronsaft med olivenolie til en dejlig chiliolie. Vend rucola og chiliolie sammen med rødderne.





karakterer:
Opskriften er vist 13559 gange,
og udskrevet 385 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu