Skorzonerrodssalat med chili
Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod Indsendt : Red : |
|
|
Rødderne skrælles, vaskes, skæres i mindre stykker (ca. 3 cm), og kommes efterhånden i lunkent vand tilsat eddike eller citronsaft. Så de ikke blive brune. Mælk, vand og salt bringes i kog, og rødderne tilsættes. De skal koge i ca. 15 minutter til de er møre. Blend chili, citronsaft med olivenolie til en dejlig chiliolie. Vend rucola og chiliolie sammen med rødderne.
|
|
Opskriften er vist 13559 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne