Salat med lotusstilke og rejer

Salat med lotusstilke og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.lotusstilke a 5 cm
1 spsk.finthakkede polygonum
1 tsk.salt
1.5 spsk.sukker
1 spsk.limesaft
6 store rejer
1 spsk.grofthakkede jordnødder
3 spsk.korianderblade
2 spsk.stegte skalotteløg
 
 Fiskesauce:
0.5 dl.vand
1 tsk.riseddike
1 tsk.sukker
1 finthakket rød chili
2 fedknust hvidløg
1 spsk.limesaft
2 spsk.fiskebouillon
 
Opskrift:
Bland lotusstilke, polygonum, salt, sukker og limesaft i en skål og vend alle ingredienser forsigtigt rundt. Anret salaten på et fad. Skær rejerne igennem på langs og læg dem på salaten. Pynt med jordnødder og korianderblade og stegte skalotteløg. Server salaten med fiskesauce. Fiskesauce: Kog vand med eddike og sukker og køl af. Bland chili, hvidløg og limesaft og pisk det i blandingen. Rør bouillon i.





karakterer:
Opskriften er vist 8467 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu