Salat med lam og grønsager
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt : |
|
|
Lammekødet skylles og skæres i ca. ½ cm tykke skiver. Hvidløget presses og blandes med salt og peber. Auberginer skæres uskrællede i 2 cm store tern og blandes med salt, trækker i 10 minutter. Et kryds skæres i toppen af tomaterne som hurtigt dyppes i kogende vand, flåes og skæres i tern. Peberfrugterne deles på langs og skæres i strimler. Løgene hakkes fint. Olien varmes og heri steger lammekødet i 2 minutter, krydres med de pressede hvidløg
og tages af panden igen. Auberginer brunes på panden og blandes med lammekødet og stilles til afkøling. Tomater, peberfrugt og løg blandes med vineddike, lammekød og aubergine. Myntes hakkes og drysses over salaten som til sidst garneres med oliven.
|
|
Opskriften er vist 12846 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne