Salat med jordskokker og andelever
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt : Red : |
|
|
Salaten skylles og slynges.
Jordskokkerne skrubbes eller skrælles og skæres i skiver.
Andeleveren befries for sener og steges rosa i smør og olie, krydres med salt og peber og tages af panden.
De udblødte abrikoser sauteres hurtigt på panden, og balsamico og honning tilsættes.
Lad sovsen koge jævn og rør smør i til sidst.
Anret salat, jordskokker og lun andelever på tallerkner.
Fordel abrikoser og sovs over og server straks. Giv kuvertbrød til.
Tips: Salat, jordskokker, abrikoser og lever kan gøres klar i god tid. Tilberedningen på panden tager kun ti minutter i alt. |
|
Opskriften er vist 12528 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne