Pikant svinelever (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : |
|
|
Skær leveren ud i strimler, vend dem i mel tilsat salt og peber. Brun dem på en pande i fedtstof. Skær de rensede champignon i skiver og svits dem sammen med hakkede løg. Kom det hele i stegesoen. Hæld tomatpure ved og steg retten i ca. 30 minutter ved 200 grd.
Serveres med kartoffelmos eller spaghetti. |
|
Opskriften er vist 12631 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne