Salat med gedeost og ristet pebersalsa
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Indsendt : Red : |
|
|
Halver peberfrugterne, fjern frøstole og pensl dem med lidt olie.
Rist peberfrugterne i ovnen ved 200 grader i 15-20 min., vend dem med jævne mellemrum. Lad dem afkøle.
Kom tomaterne i kogende vand til skindet løsner sig. Flå tomaterne og skær dem i mindre stykker. Hak løg og hvidløg fint. Varm resten af olien i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og svits i ca. 2 min. Tilsæt tomaterne og svits yderligere i 2 min. Skær de ristede peberfrugter i strimler og tilsæt dem. Rør forsigtigt rundt og afkøl salsaen. Skær gedeosten i skiver og drys med rosmarin. Skyl salaten og fordel den på 4 tallerkener sammen med gedeosten. Fordel salsaen over salaten, dryp med balsamicoeddike og drys med pinjekerner. |
|
Opskriften er vist 8235 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne