Salat med brøndkarse og appelsin
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Appelsinerne pilles og deles.
Bladene klippes af brøndkarsen.
Fennikel renses, stokken skæres ud med et skråt snit og knolden skæres i meget tynde skiver.
Grønsagerne arrangeres i en skål med appelsin og nødder.
Olivenolie, eddike og krydderier rystes til en dressing og hældes over.
|
|
Opskriften er vist 8120 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne