Salat med broccoli og bønnespirer
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Bryd broccolien i buketter og skær stilkene i tynde skiver. Damp eller kog broccolien lysegrøn i 2 minutter. Pas på ikke at koge broccolien for meget, den skal stadig være sprød. Dryp af og stil på køl, til den er helt afkølet.
Ingefærdressing: Bland alle ingredienser i en melryster og ryst godt sammen.
Bland bønnespirer i broccolien og anret i en salatskål. Hæld dressingen over og bland godt. Drys med ristede sesamfrø og server.
|
|
Opskriften er vist 12750 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne