Svinekød i øl (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : |
|
|
Skær kødet i terninger og læg det i stegesoen. Krydr det med salt og peber og strø kommen over. Hæld så meget øl i at det lige dækker kødet. Stilles i ovnen ved 200 grd. i ca. 1 time. Rør rasp i skyen og smag den til.
Serveres med hvide kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 27351 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne