Svinekød i øl (Stegeso)

Svinekød i øl (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.magert svinekød
1 spsk.kommen
1 mørk øl
 salt
 peber
1 dl.rasp
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og læg det i stegesoen. Krydr det med salt og peber og strø kommen over. Hæld så meget øl i at det lige dækker kødet. Stilles i ovnen ved 200 grd. i ca. 1 time. Rør rasp i skyen og smag den til.

Serveres med hvide kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 27351 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu