Salat med aubergine
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Auberginen grilles i ovnen ved 220 grader, til den er blød og brun over det hele.
Det tager ca. 30-40 minutter. Afkøles og flækkes.
Indmaden skrabes ud med en ske og kommes i en skål.
Mos indmaden groft med en gaffel. Pres hvidløget henover, og tilsæt tahin, yoghurt, olivenolie og citronsaft.
Rør salaten godt sammen og smag til med salt og peber.
Lad salaten køle helt af og anret den på en tallerken. Pynt den med lidt olivenolie, tomatbåde og persille.
Spises med lune pitabrød - brug fingrene!
Bemærk: Tahin er sesampasta. Tahin (eller tahina) kan købes i større supermarkeder, i helsekostforretninger og hos indvandrerkøbmænd, hvor det er billigst. Et glas tahin kan holde sig meget længe i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 12753 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer sus.m - 2008-08-13 21:52:44 Lækkert tilbehør. Lidt som hummus. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne