Salat med andebryst, mango og sesam
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør andebrysterne. Rør honning med salt og peber og pensl det på andebrysterne.
Varm lidt olie på en pande og brun andebrysterne i 2 min. på hver side. Læg dem på en bagerist og bag dem i ovnen ved 200 grader i 8 min. Pak dem ind i folie og lad dem hvile i 5 min., før de skæres i tynde skiver. Skær løget i tynde ringe og brun dem i lidt olie, til de er bløde og klare. Kog sukkerærterne i letsaltet vand i 2 min.
Skræl mangoen og skær den i tynde skiver. Skyl salaten og fordel den på et fad sammen med mango, løg og andebryst.
Rør dressing af olie, eddike, soya og finthakket ingefær. Hæld dressingen over salaten og drys med sesam.
Kog nudlerne som angivet på emballagen og server dem til salaten.
|
|
Opskriften er vist 28478 gange,
og udskrevet 728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2008-09-06 08:18:52 Hvad gør man med de letkogte sukkerærter? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne