Salat med andebryst
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : |
|
|
Skyl andebrysterne, tør dem godt og snit skindet. Varm en pande med lidt olie og steg andebrysterne på skindsiden i ca. 12 min. og 8 min. på kødsiden. Pak kødet ind i alufolie og lad det hvile, mens salat tilberedes.
Skyl salaten, riv den i mindre stykker og fordel den på fire tallerkener.
Skær forårsløg i skiver og finhak chili, ingefær og hvidløg.
Varm resten af olien på en pande og rist reven appelsinskal et par minutter.
Steg chili, ingefær og hvidløg et par minutter og tilsæt forårsløg og hakkede valnødder.
Skær andebrysterne i skiver og fordel den på salaten sammen med de øvrige ingredienser.
Drys salaten med de sprødstegte appelsinskaller før den serveres.
|
|
Opskriften er vist 36996 gange,
og udskrevet 1092 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne