Salat med alt godt fra havet
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : |
|
|
Kog blæksprutterne i vin tilsat lidt salt i 25 minutter. Tag dem op og skær dem i ringe.
Skrub muslingerne godt med en stiv grøntsagsbørste under rindende koldt vand. Fjern "skægget" med en skarp kniv, og kassér muslinger, der har åbnet sig og ikke kan bringes til at lukke sig igen ved et rask slag mod køkkenbordet. Kog muslingerne ved stærk varme i ca. 5 minutter i den samme vin som blæksprutterne. Ryst gryden godt af og til. Kassér muslinger, som ikke har åbnet sig. Pil muslingerne ud af skallen.
Kog kartoflerne og skær dem i terninger. Dyp tomaterne et øjeblik i kogende vand, flå dem, skrab kernerne ud og skær også dem i terninger. Skær peberfrugt og salat i strimler. Flæk kæmperejerne og fjern den sorte streng.
Bland blæksprutter, muslinger, kartofler, tomater, peberfrugt, salat, rejer og kæmperejer i en skål.
Bland 2 spsk af kogelagen med vineddike, fintsnittet chili, sennep, salt, peber og olie. Hæld dressingen over salaten og lad den trække en times tid i køleskabet inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 11379 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne