Salat af fjordrejer, grønne asparges og artiskok
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Artiskokkerne koges 25-30 minutter i vand tilsat citron og salt. Yderbladene tages af og hjertet tages ud. (Serveres fx som snacks med en god dressing.) Bunden skæres i lameller.
Aspargesene skæres i mindre stykker og blancheres et par minutter i letsaltet vand.
Dilden plukkes. Olivenolie piskes sammen med citronsaft, hvorefter rejer, artiskokbunde og asparges vendes i sammen med dilden. Smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 12370 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne