Salat (Ti bananne) med sweet potatoes og chili
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Fisken skæres i fileter og midterbenene trækkes ud.
Fileterne tørsaltes på følgende måde: Strø 3-4 spsk groft køkkensalt ovenpå fileterne og lade dem ligge på køl i mindst 6 timer, eller natten over.
Herefter skrabes saltet af, og fileterne dampes forsigtigt i lidt vand, hvorefter de afkøles.
Skær enderne af bananerne og kog dem i vand med salt og citronsaft i ca. 30 min.
Hvis bananerne er lidt modnede, koges de i kortere tid.
Når bananerne er møre afkøles de, skrælles og skæres i skiver.
Sweet potatoes skæres i tern og koges møre i vand med salt, hvorefter de afkøles.
Til dressingen koges kokosmælken ind til 0,5 dl sammen med tamarin pasta og fintskåret citrongræs. Kokossaften afkøles, røres op med olivenolie og krydres med salt, knust Madagaskar peber, chili samt Martinique rhum.
Bland bananer, sweet potatoes, friskrevet kokosnød og fintskåret forårsløg, og vend til sidst det let kogte fiskekød, friskhakkede krydderurter og salt i.
Salaten serveres på et friskt blad, f.eks. et bananblad, med godt brød til.
|
|
Opskriften er vist 7679 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne