Røget svinemørbrad med sprød salat og groft brød
Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad Indsendt : |
|
|
Den røgede svinemørbrad skæres i tynde skiver. Salaten blandes med purløg og pyntes med mørbradskiverne. Olivenolie piskes med eddike, salt, peber og lidt sukker og bruges til dressing.
Serveres med groft brød.
|
|
Opskriften er vist 34730 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne