Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg makrellen på spækbrædtet. Skær et rundt snit fra makrellens nakke og ned til bugen lige bag gællerne. Skær derefter gennem skindet ned langs ryggen, og skær gennem skindet fra bug til hale. Stil makrellen på ryggen og del den i de to fileter. Fjern ben og det brune ved bugen.
Pluk makrelkødet i mindre stykker. Skær radiserne i tynde skiver, snit purløget. Vend makrelkødet med kogt bulgur, purløg og radiser. Pisk olivenolie og citronsaft sammen i forholdet 2:1 og vend blandingen i salaten. Krydr med salt og peber. Vend grundigt rundt. Fordel salaten midt på 4 tallerkener. Pisk olie og citron sammen som før, vend grov sennep i, smag til med salt og peber. Vend rucolasalaten heri og fordel over makrelblandingen på de fire tallerkner. |
|
Opskriften er vist 33801 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne