Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola

Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola, billede 4 Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola, billede 1 Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola, billede 2 Røget makrel som salat med radiser, bulgur og rucola, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 røget makrel
150 g.bulgur
1 bdt.purløg
100 g.radiser
1 bdt.rucolasalat
 
 spsk.olivenolie
 spsk.citronsaft
 grov sennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg makrellen på spækbrædtet. Skær et rundt snit fra makrellens nakke og ned til bugen lige bag gællerne. Skær derefter gennem skindet ned langs ryggen, og skær gennem skindet fra bug til hale. Stil makrellen på ryggen og del den i de to fileter. Fjern ben og det brune ved bugen.

Pluk makrelkødet i mindre stykker. Skær radiserne i tynde skiver, snit purløget.

Vend makrelkødet med kogt bulgur, purløg og radiser. Pisk olivenolie og citronsaft sammen i forholdet 2:1 og vend blandingen i salaten. Krydr med salt og peber. Vend grundigt rundt.

Fordel salaten midt på 4 tallerkener.

Pisk olie og citron sammen som før, vend grov sennep i, smag til med salt og peber. Vend rucolasalaten heri og fordel over makrelblandingen på de fire tallerkner.





karakterer:
Opskriften er vist 33789 gange,
og udskrevet 514 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu