Røget gåsesalat
Hovedingrediens : Gås - Diverse gås Indsendt : |
|
|
Varm ½ spsk olien på en pande. Brun bacon gyldent. Kog panden af med portvin og eddike. Kog indtil væsken er halvt fordampet. I mellemtiden blandes spinat og resterende olie i en skål. Smag til med salt og peber. Hæld gåsebryst, bacon og spinat i og vend rundt.
|
|
Opskriften er vist 9830 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne