Rødkålssalat, Mors
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl og skær æblerne i tern.
Fjern hinder fra appelsinerne og skær i små stykker.
Snit rødkålen fint.
Hasselnødderne hakkes.
Bland ingredienserne sammen, hæld saft over og lad det trække mindst ½ time. Er velegnet til and. |
|
Opskriften er vist 127331 gange,
og udskrevet 4569 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-07 06:56:45 Rigtig god og frisk Julie - 2012-11-11 19:36:01 Dejlig frisk rødkålssalat, og så er den let at lave! Og behøver ikke kun at være en "juleting", her har vi lige spist den til kylling og ovn-kartofler, det var fint! Afhængig af hvad man spiser den til (og hvor sulten man er, selvfølgelig), så vil jeg mene, at der er til lidt flere personer end angivet :-) anonym - 2008-10-21 22:09:57 Fantastisk frisk og dejlig rødkålssalat. Kan varmt anbefales. Passer fint til både and og flæskesteg. Har selv serveret den til juleaften i stedet for den traditionelle rødkål. Det var en stor succes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne