Rødbede- og agurke Tzatziki
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Rødbederne koges møre, ca. 50 minutter, og afkøles. De kan evt. koges dagen i forvejen.
Rødbederne flås og skæres i små terninger. Agurken skæres ligeledes i små terninger og blandes med rødbederne.
Yoghurten afdryppes i et kaffefilter og røres med skalotteløg. Der smages til med reven muskatnød og evt. salt. Dressingen hældes over salaten, og der drysses med dild.
|
|
Opskriften er vist 12924 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne