Rissalat med asparges
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Drys risen i 3 dl. kogende vand med 1 tsk. salt og safran eller gurkemeje. Skru ned til svag varme og kog 12 min. under tungt, tætsluttende låg. Sluk og lad risen stå i andre 12 min.
Rør marinade af revet løg, vineddike, olie salt og peber. Rør marinaden i den varme ris og stil den til afkøling. Skyl friske asparges og skær eventuelle træge endestykker fra. Snit stilkene og bland dem med den kolde ris. |
|
Opskriften er vist 18105 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne