Rejesalat med laks og æg

Rejesalat med laks og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.mayonnaise
1 dl.creme fraiche 18%
 Citronsaft
 salt
 peber
 
 Fyld:
200 g.rejer
100 g.kogt laks i tern
1 dl.reven ost
1 grøn peberfrugt i små tern
1 æble i små tern
1 hårdkogt æg i små tern
2-3 forårsløg i tynde ringe
 
Opskrift:
Bland mayonnaise med creme fraiche, og smag til med citron, salt og peber. Gør fyldet klar og vend det i mayonnaiseblandingen. Servér med citronbåde og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 25054 gange,
og udskrevet 618 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-15 11:43:56
Meget frisk og lækker. God som forret, til gæster, jule- og andre frokostborde. Jeg brugte græsk yoghurt istedet for creme fraiche.