Rejesalat med kinarejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : Red : |
|
|
Agurken skæres igennem på langs, kernerne skrabes ud med en teske, skrælles og kødet skæres ud i tynde skiver der drysses med salt, og lad det står i 5 min, skylles og duppes tørre med køkkenrulle.
Rejerne kommes i en gryde med letsaltet kogende vand i ca 2 min eller til de er kogte, afdryppes og hældes i koldt vand, afkøles hvorefter de pilles og renses, lad halerne være hele.
Kom eddike, sukker, soyasauce og ingefær i en stor skål, og rør til sukkeret er opløst, rejerne og agurkeskiverne ligges i, lad dem ligge i en time.
Til servering drysses med sesamfrø.
|
|
Opskriften er vist 18041 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne