Rejesalat 05
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad rejerne tø, hvis der bruges frosne. Hæld væden fra aspargesene og lad dem dryppe af.
Anret fintstrimlet salat, rejer, asparges, ærter og bønnespirer i en skål eller et fad med lave kanter. Rør creme fraiche med en smule af aspargeslagen og krydr med salt, peber og citron. Tilsæt masser af friskklippet dild. Kom dressingen over salaten eller byd den til. Giv surbrød eller lune flutes til. |
|
Opskriften er vist 65588 gange,
og udskrevet 1236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne