Råkost med flødedressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
|
|
Skræl æble og gulerødder og riv dem fint. Kom råkosten i en skål og bland den straks med citronsaft samt sukker. Skær skallen og den hvide hinde af appelsinen og grapefrugten. Skær frugtkødet ud i fileter med en skarp kniv og del dem i 2-3 stykker. Kom appelsin og grapefrugtstykkerne i skålen og bland dem med de revne gulerødder og æblet. Pisk fløden halvstiv og krydr med salt og lidt karry. Kom dressingen over råkosten og bland forsigtigt. Drys de hakkede valnødder over før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 11737 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne