Tunsteg

Tunsteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tyk skive fersk tunfisk Ca. 750 g
 Salt
 rasp
 
 Marinade:
2 spsk.olie
2 spsk.hakket persille
2 nelliker
2 spsk.hakket løg
1 citron saften herfra
 Peber
 
Opskrift:
Læg fisken i et ikke for stort ovnfast fad. Pisk ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over fisken – stil den køligt, tildækket, i mindst en time. Vend den af og til. Drys rasp og salt over fisken og sæt fadet i en 200° varm ovn i ca. 45 min. Øs med marinaden af og til. Hertil kogte kartofler og kogt grønsag som f.eks. broccoli, spinat eller bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 10908 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu