Svinekam med svær (Stegeso)

Svinekam med svær (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Svinekam med svær (Stegeso), billede 4 Svinekam med svær (Stegeso), billede 1 Svinekam med svær (Stegeso), billede 2 Svinekam med svær (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1250 g.svinekam
 laurbærblade
 salt
 
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Rids sværen i terner, gnid kammen med salt og stik laurbærblade ned hist og her. Læg stegen i stegesoen og steg den ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time. Skyen skummes, jævnes med mel, smages til og farves.

Serveres med rødkål, hvide og evt. brunede kartofler eller en råkostsalat med rødkål og æbler.





karakterer:
Opskriften er vist 53394 gange,
og udskrevet 1489 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-25 11:29:46
Husk at stegesoen skal ind i en kold ovn. Det synes jeg, der mangler at blive gjort opmærksom på i opskriften 😄

  -   2018-03-16 09:08:01
Skal der ikke væde ved?

  -   2009-09-10 16:24:10
skal der slet ikke noget væde ved?

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig sprød svær og god sauce