Svinekam med svær (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids sværen i terner, gnid kammen med salt og stik laurbærblade ned hist og her. Læg stegen i stegesoen og steg den ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time. Skyen skummes, jævnes med mel, smages til og farves.
Serveres med rødkål, hvide og evt. brunede kartofler eller en råkostsalat med rødkål og æbler. |
|
Opskriften er vist 53394 gange,
og udskrevet 1489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2018-12-25 11:29:46 Husk at stegesoen skal ind i en kold ovn. Det synes jeg, der mangler at blive gjort opmærksom på i opskriften 😄 200351 - 2018-03-16 09:08:01 Skal der ikke væde ved? diana - 2009-09-10 16:24:10 skal der slet ikke noget væde ved? Randi - 2005-01-01 01:01:01 dejlig sprød svær og god sauce |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne