Ostesalat med chilidressing
Hovedingrediens : Oste - Cheddarost Indsendt : |
|
|
Osten paneres 2 gange i mel, æg og rasp. Salaten skylles og plukkes i store blade. Asparges koges 3-4 min og køles af. Fordel salat, asparges, spirer, tomat, gulerødder, oliven, purløg og cornichoner på salaten. Osten steges gyldenbrun ved svag varme på alle sider og anrettes på salaten.
Pisk olie og balsamico sammen. Kom chili og skalotteløg ved og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 8069 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne