Ostesalat med æbler
Hovedingrediens : Oste - Emmentaler Indsendt : Red : |
|
|
Æggene koges i 8 min., afkøles og pilles. De deles i kvarter. Emmentalerosten skæres i firkanter.
Dressing:
Creme fraiche og piskefløde røres sammen og smages til med karry, salt og peber. Æblet skrælles og rives i cremen. Løget renses, skylles og skæres i skiver. Det vendes i cremen sammen med emmentaler-osten.
Hovedsalaten plukkes, skylles og lægges på et klæde, så vandet løber helt fra.
Anretning:
Salaten anrettes i dybe tallerkener, cremen fordeles over, og æggene anrettes. Der pyntes med basilikumblade. Brød serveres til.
Salaten kan anvendes som forret eller ved en kold buffet.
|
|
Opskriften er vist 8644 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne