Ørredsalat

Ørredsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.A38 eller Acidophilus-tykmælk
1 spsk.mayonnaise
 rigeligt friskkværnet sort peber
1 tsk.tørret dild
 lidt kryddereddike eller bearnaiseessens
1 ds.kogt laks eller ørred
 
Opskrift:
Hæld A38 eller Acidophilus-tykmælk til afdrypning i en kaffetragt med filter, og lad det stå 2-3 timer, indtil der kun er omkring halvdelen tilbage.
Den væske, der drypper fra kasseres eller bruges i brødbagning.

Tilsæt 1 spsk. mayonnaise. Smag den hvide masse til med peber, dild og kryddereddike eller bearnaiseessens. Pil fisken fri for skind og ben, og pluk den i stykker. Bland dressing og fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 26571 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-21 09:54:54
kan også laves med røget ørred

  -   2008-08-28 16:12:26
den smager mega godt!!