Ørredsalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Hæld A38 eller Acidophilus-tykmælk til afdrypning i en kaffetragt med filter, og lad det stå 2-3 timer, indtil der kun er omkring halvdelen tilbage.
Den væske, der drypper fra kasseres eller bruges i brødbagning. Tilsæt 1 spsk. mayonnaise. Smag den hvide masse til med peber, dild og kryddereddike eller bearnaiseessens. Pil fisken fri for skind og ben, og pluk den i stykker. Bland dressing og fisk. |
|
Opskriften er vist 26571 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer lystfisker - 2020-08-21 09:54:54 kan også laves med røget ørred Synderjyden!! - 2008-08-28 16:12:26 den smager mega godt!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne