Orientalsk salat
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Orienten Indsendt : |
|
|
Kog bulguren 10 minutter i bouillonen og køl den af. Hæld yoghurten til afdrypning ca. 1 time i et kaffefilter. Snit forårsløgene i tynde skiver. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i små terninger. Halvér tomaterne. Bland bulgur, løg, agurk og tomater i en skål og krydr med salt og peber. Rør yoghurten med olie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber. Tag de seks største blade af salaten og læg dem på et fad. Anret bulgursalaten i bladene og kom resten i en skål ved siden af.
|
|
Opskriften er vist 14895 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne